perjantai 23. maaliskuuta 2012

voihan v****

Sain blogitunnustuksen Marialta ja yritin tässä juuri tehdä siitä postauksen, kunnes julkaisuvaiheessa blogger ilmoittaa että "ristiriitaiset muokkaukset" ja hävittää koko tekstin. /%&(¤%"#/(. Aaaaargh.. Täytynee tehdä se uudestaan kunhan jaksaa. :(

Mutta HYVIÄ UUTISIA!!! Tänään tuli maastavedossa 110kg!!!
Jeejee! Olin vielä aika heikossa hapessa tänään salilla Essin kanssa, jotenkin oksetti ja pyörrytti kokoajan mut ööh.. en välittänyt? Aika kevyesti nousi kyllä! :D Ehkä ens viikol vois kokeilla nouseeko 115kg.

Muuten otin aika rauhallisesti treenin, koska tosiaan olo ei ollut parhain. Olen muutenkin nyt viimeaikoina joutunut välillä istahtaa salilla kun meinaa silmissä pimetä. Vissiin vähän matala verenpainekko...? :D Esim tuon vedon jälkeen piti jäädä pariks sekunniks maahan ettei mee taju. Jos olisin heti noussut ylös niin olisin kyllä kaatunu samantien takas. :/

Tein siis lisäksi kulmasoutua käsipainoilla, ylätaljaa lapiokahvalla, hauikset tangolla + taljassa köydellä, sekä vatsoja penkissä kierroilla. Alku- ja loppulämppärit otin myös aika rauhallisesti tänään.

Työkaverini Essi sensijaan sai taas oikeen kunnonkohotustreeniä, hauska nähdä kuinka toinen kehittyy ihan silmissä näin alkuun.
Askelkyykkyä ja suorinjaloin vetoa 12 + 10 toistoa 5kg tangolla olisko ollu 4 sarjaa, ja päätteeksi suorinjaloin vetoa 20kg tangolla 3 x 8 :))
Alatalja, ylätalja, hauikset ja vatsat kahdella eri liikkeellä. Alkuviikosta meillä oli rinta-olkapää-ojentaja-treeni joten nyt hänellä oli jalat ja selkä, vatsat tehtiin molemmilla kerroilla.

Jos joku on kiinnostunut kuntosalitreenin alkeista, niin hänelläpä on siihen nyt hyvä kaksijakoinen ohjelma, jonka voi antaa jos jotakuta kiinnostaa. Yksi päivä viikossa Essin pitäis sitte tehdä aerobista, eli vaikka crosstrainerilla tai juoksumatolla vetästä. 

Nyt ryhdyn lukemaan kaikkia bloggauksia jotka on tässä viime päivinä mennyt ohi kun on ollu niin kiire. Viikonloppuja sinulle, joka satut lukemaan tämän :)

1 kommentti:

  1. Voitko laittaa sen kaksijakoisen ohjelman tänne ?

    VastaaPoista