torstai 22. maaliskuuta 2012

Lopultakin... :)

Kuten viikon tauosta vois ehkä päätellä, niin mulla on ollu tosi kiireistä :/ Ei ole saanu aikaseks yhtään tekstiä ja monet treenitkin siis jääneet raportoimatta.
Maastavedossa viimeisin sarja 80kg 3 x 10 (ei sinäänsä ollu raskas mut hengästytti vitusti hah)
Kyykky 60kg 3 x 8
Penkki eilen 45kg 3 x 5. Oon heikko. Mut kyllä se tästä.

Olen nyt innostunu myös juoksemaan juoksumatolla lämppärit 10min ja loppuun 10-15min jatkuvasti nopeutta korottaen. Se on aika hauskaa, kun loppua kohden juoksee ihan täysillä :) Tulee hiukka hyvä olo.

Ollaan treenattu nyt työkaverini kanssa yht. 3 kertaa yhdessä, plus yks toinen kaveri oli tällä viikolla myös mun kanssa treenaamassa eli ei ole tarvinnut yksinään treenailla ollenkaan :) Kiva :) Paljon aikaa kyllä omista treeneistä kulunut liikkeiden näyttämiseen ja ohjaamiseen mutta eipäs se nyt kauheesti haittaa :)

Niistä diettiherkuista oli tarkotus postata siis.
Ajattelin laittaa vaan sellasia mitä ite olen syönyt / söisin dietillä välipalaksi. Itekkin on tullut nyt syötyä vähän terveellisemmin kun kroppa alko huutaa hoosiannaa niist kaikista herkuista mitä olen nyt viimeaikoine vetänyt........

Tärkeetä on dietillä syödä säännöllisesti 3-4 tunnin välein että aineenvaihdunta pysyy käynnissä. Ja tietty juoda paljon vettä.
Mut mulla ainakin iskee kauhee makeanhimo jos ei voi ottaa suklaata sillon ku tekee mieli :P Myös jos pitää liian pitkiä taukoja syömisessä, niin alkaa himoitsemaan kaikenlaista paskaa, kun sen himon saisi pidettyä kurissa syömällä säännöllisesti jotakin terveellistä.

Aamupalaks voi hyvällä omallatunnolla syödä enemmän pitkäkestosta hiilaria, ja hyvä vähäkalorinen aamupala mikä pitää nälän poissa pitkän aikaa, on
-ruispuuro.
Se keitetään veteen. Joukkoon vähän suolaa, nestemäistä hermesetasta ja mikroon.
Sekaan kannattaa laittaa marjoja, raastettua omenaa tai puolikas piltti (ilman lisättyä sokeria!)
Ja kevytmaitoa myös, ehdottomasti :)

-Ruishiutaleita tykkään käyttää muutenki aamu- tai välipaloissa, koska niissä on vähän kaloreita ja pitää vatsan toiminnassa :). Tää voi kuulostaa oudolta mut yhteen aikaan mun suurinta laihdutusherkkua oli piimään turvotetut ruishiutaleet :D Pari desiä piimää + 0,75desiä ruishiutaleita. Sekaan vaikka puolukoita jos haluaa.
Nykyään laitan töissä piimää + kaurahiutaleita. Joukkoon pilkon päärynää / omenaa / banaania tms.

-Sit tietty maitorahka.  Sitä ei todellakaan mun mielest kannata vetää sellasenaan, koska siit saa myös ihan hyvänmakusta. Ehdottomasti siis Ehrmanin rahkaa tai Valion pehmeämpi maitorahka vai mikä lieneekään. Niissä on ravintoarvot ja maku kohdallaan. Makeutukseksi mitäs muutakaan kun vähän aspartaamia tai pieni loraus hunajaa!! Noin 0,75dl kevytmaitoa + pilkottuja hedelmiä / marjoja joukkoon ja sekoitetaan pehmeäksi.
Hyviä yhdistelmiä on ihan mansikka-mustikka-rahka, viinirypäleet + hunajameloni, appelsiinirahka... Mistä hedelmästä nyt sattuu tykkäämään!

-Hedelmät on hyviä välipaloja muutenkin. En nyt tarkota mitään hikistä omenaa, vaan just sitä mistä ite tykkää. Koska aina se on parempi syödä makeannälkään vaikka päärynä jos nyt päärynästä tykkää, kun olla syömättä mitään ja kohta makeanhimo kasvaa niin suureksi että sortuu johonkin suklaaseen. Päärynä on kuitenkin parempi vaihtoehto noista kahdesta vaikka siinä onkin paljon hedelmäsokeria.

Ite teen usein töissä että pilkon eri hedelmiä kulhoon itelleni välipalaksi, jotenkin maistuu paljon paremmalta kun on pilkottu :) Esim appelsiiniä + päärynää / melonia (cantaloupe ja hunajameloni <3 ) Aijai :) Ja ne kaikki vitamiinit :)

-Tätä en ole vielä itse kokeillut, ja tää kuulostaa tosi epätoivoiselta, mut tällasen ohjeen kuulin, dietillä makeannälkään :)
Veteen sekoitetaan sitruunamehutiivistettä + nestemäistä hermesetasta ja tehdään siitä jääpaloja/ jäämurskaa! :D Kokeilkaa joku :D Kaloreita ei tyyliin yhtään.

 -Sitten tietty pahimmassa tapauksessa Pirkalla on sokerittomia salmiakkeja ainakin kahta lajia. Kaloreita TOSI vähän mut... Laksatiiviset vaikutukset aika mielenkiintoset :D

Tässä oli nyt tällasia makeannälkään dietillä, se mulla ainakin on pahin. Tietty yks hyvä on kans vetästä joku proteiinipatukka, niitä löytyy myös oikeesti hyvänmakusia, esim Supreme Protein Bar. Kaloreita on aika paljon, mut toihan käy välipalan korvikkeesta.

Toivottavasti löyty jollekkin jotain :) Suolaisia herkkuja sitte täytyy ehkä miettiä vielä :)

Huomenna voisin tehdä kuvapostauksen niistä mun kintuista, hih!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti