maanantai 17. kesäkuuta 2013

Vajaa vuoden postaustauko on sellanen sopiva...?

Blogin kirjoittaminen viime syksynä jäi, kun en kokenut saavani siitä oikeen enää itse mitään. Kirjottaminen lähinnä aiheutti stressiä kun ei ollut mitään sanottavaa. Itseäni varten kun kuitenkin tätä teen, niin postaan sitten juurikin sellaisella aikavälillä kuin itse jaksan :D Nyt tuntuu että kuulumisia vois taas jakaa, saas nähä jääkö tavaksi tällä kertaa :)

Lienee aiheellista kertoa hieman kuulumisia sekä tutuille että tuntemattomille... Vuoden sisällä olen...
 
- Jatkanut treenaamista samaan totiseen malliin, kokeillut välissä myös vapaaottelua, palannut intensiiviseen salitreeniin ja vaihtanut ohjelman nelijakoiseksi... saadakseni enemmän voimaa ja massaa yläkroppaan
 
- Olen saanut lisää massaa yläkroppaan...
 


- Parantanut tuloksia kaikissa voimanostoliikkeissä - ylpein olen (edelleen surkeasta) 60kg penkistä, jonka talvella nakkasin ylös riemunkiljahdusten saattelemana (oikeasti huudan yleensä jo toiston loppuvaiheilla kun on uus enkka tulossa :D) Muut liikkeet.. kyykky 90kg ja maastaveto 120kg.

- Jojoillut painoni kanssa siinä 57-61kg, tällä hetkellä en uskalla käydä vaa'alla... Kadottanut ja löytänyt absini aina epätasaiseen tahtiin.
Tässä ne ovat jollain lailla esillä...
 
 



...ja tällä hetkellä eivät ole. Nimittäin viime viikot ovat menneet muuttokiireissä, koska

- Henk. koht elämässä olen joulukuussa eronnut, asunut puoli vuotta samaisen henkilön kämppiksenä, saanut yhteisen asunnon myytyä ja löytänyt kivan vuokrakämpän sekä uuden salin. Asettunut melkein taloksi, kunnes viime lauantaina viimeisen muuttokuorman tuotuani huomannut, että uudessa keittiössäni on vesivahinko. Olen siis myös seuraavat pari kuukautta jotakuinkin koditon.
Muutosta ja koiran omistajuudesta johtuen on siis viime viikkojen treenit menneet aika vasemmalla kädellä, lähinnä vois sanoa että ylläpitäen.

- Viime viikkoina olen myös syönyt ja nukkunut erittäin huonosti, joten sarjatulosten lasku ei ole ihme. Johtunee ajan puutteesta, stressistä ja jännityksestä jota uuden ihmisen astuminen elämään toisinaan aiheuttaa.

Vuoden aikana olen myös...

- Viettänyt laatuaikaa ihanien ihmisten kanssa


 

joista näköjään Annetta on joka kuvassa :D

- Rakastanut suunnattomasti koiriani...
 

sekä proteiinipannukakkuja <3
 

Sellaista mulle. Mitäköhän muille kuuluu? Mahtaako kukaan vanhoista lukijoista löytää enää tänne? :) Jos ei niin eise mitään, ihan omaksi iloksenikin voin täällä kirjoitella.

Tänään aamulla klo 7:15 loppuu huima kahden yövuoron putki ja seuraavaksi töihin palaan juhannuspäivän iltavuoroon. Nukuttuani riittävät kauneusunet jossain muualla kuin vesivahinkoisessa kodissani, suuntaan salille tekemään olkapää/ojentajatreenin suurella innolla. Oikeasti, muutaman viikon muuttopuuhien jälkeen säännöllinen salirytmi on niin luksusta etten osaa sitä edes kuvitella todeksi. Lenkille jos vielä pääsis yhden tai kahden koiran kanssa niin onneni olis täydellinen. Salille ajattelin raahata turvonneen ruumiini myös keskiviikkona ja torstaina, ihan vaan siksi että voin tehdä niin. Väliajat meinaan viettää maailman parhaassa seurassa. (enkä puhu nyt itsestäni)

Hyviä treenejä!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti