maanantai 14. toukokuuta 2012

Kesäkunto hukassa!!!

Painonpudotus ei ole edistynyt yhtään, päinvastoin paino nousi viime viikolla 59:ään. Nyt mennään samassa 58-58,5kg:ssa mitä aikaisemmin. Saattaa olla että söin liian vähän ja keho meni säästöliekille. Nyt tuli syötyä (=mätettyä herkkuja kaksin käsin) koko viikonloppu perjantaista sunnuntaihin. Pyh. (kumma kyllä paino siis silti laski viime viikosta viikonlopun aikana??)

No ei siitä sen enempää. Enhän mä joka tapauksessa tässä mitään ylipainoa ole pudottamassa vaan yritän vaan vähän kiinteytyä kesää kohti....että ei tässä mistään elämästä ja kuolemasta ole kyse vaikka paino pysyisikin nyt tässä.

Hahah..otettiin K:n kanssa vähän hauispose-kuvia eilen salilla, kyllä, siis minä joka teen aina hauikset pitkin hampain mahdollisimman nopeasti, sen verran mitä selkäpäivän lopuksi enää ehtii huitomaan. :DEi mulla ole oikeen mitään kirjoitettavaa. Treenit kulkee omalla painollaan. Huomenna olis rinta-olkapää-ojentaja-treeni johon pitäs varmaan vatsat tehä päälle kun eilen ei enää kerinnyt. Kellään jotain kysyttävää?? Mulla loppuu aiheet kesken.

4 kommenttia:

 1. Joo noi sun hauikset näyttääki siltä ettei niitä oo kauheesti treenattu ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, tänks :) kiva jos ees näyttää siltä ;)

   Poista
 2. Kiitos kommentista(:
  Niin.. En tiiä ku toi tavallaan kyllä tuntu musta aika normaalilta, ku se sanoo tollasia asioita aikalailla jatkuvasti. Tietenkin sanonhan myös mäkin sille pahasti, sitä ei sovi unohtaa. Ehkä se vaan purkaa sitä loputonta turhautumistaan muhun. Se on niin pettyny muhun, ku en oo sellanen ku se haluis mun olevan (en käytä sitä lahjakkuutta oikein, mitä mulla on).

  VastaaPoista
 3. Nii ehkä ei..
  Voisin seuraavaan postaukseen laittaa pätkiä yhestä viestistä, minkä äiti laitto mun valmentajalle, ni siinä näkyy et mitä mun äiti mun syömisistä ajattelee. Se sitten vastaa tohon sun kysymykseen. Äitin oma suhtautuminen ruokaan on kai suht normaali, tai ei sillä siis mikään syömishäiriö ainakaan ole.

  Ihan joo tarkotuksella jätän kertomatta tarkan lajin, kun jos joku lajini edustaja blogiini päätyis, ni mut tunnistais heti:D Mutta kestävyysurheilua siis(:

  VastaaPoista