torstai 17. toukokuuta 2012

Lazy Day...

Heräsin kuolemanväsyneenä. Tais tulla nukuttuu vähän katkonaisesti. Väitän et tää ilmakin vaikuttaa siihen, et väsyttäny ihan tajuttomasti tänään. Nukuin päikkäritkin, vaiks en yleensä koskaan niin tee.

Päivän ainoot liikunnat tulleet koiralenkeistä, 45min ja 30min. Sään takia vähän lyhyemmän kaavan mukaan. Muuten ollaan sit kyl siivottu yhessä koko kämppä että on sekin kai jonkunlaista hyötyliikuntaa?

Tän viikon treenit ollu tosi hyviä!! Muistin viimeksi väärin, tiistaina oli siis jalkapäivä ja keskiviikkona se rinta-olkapää-ojentaja. Huomenna selkä-hauis.

Tiistaina tein jaloille etukyykkyä 3 x 6 47,5kg:lla ja askelkyykkyä (muistaakseni) 3 x 24 20kg:lla.
Vatsoille tein kahta eri liikettä, lähinnä syviä vatsalihaksia, eli huomenna sitte vois tehdä suoria ja vinoja vatsoja.

Keskiviikkona penkkiä 45kg:lla 3 x 6, pystypunnerrusta ja ranskalaista punnerrusta. Lopuksi kiertona eri liikkeitä rinnalle, olkapäille ja ojentajille, mm. ristikkäistaljaa, perus punnerruksia, pystysoutua, vipareita, kolmea eri ojentajalikettä taljassa. Sai kyllä pumpin päälle ja hien pintaan! Tykkään kyllä todella tosta uudesta keksinnöstäni rinta-olkapää-ojentaja-päivään, siis apuliikkeet loppuun kiertoharjotteluna. En tiedä miks en oo sitä aiemmin tajunnut kun vasta muutama viikko sitten!
Koiralenkkejä tulee vedettyä toki joka päivä, mut eilisen iltalenkin (metsässä:) jälkeen oli kyllä sellanen tunne että lepo on tänään paikallaan :) Broilerin jauhelihapihvit <3 oli kyllä siinä kohtaa enemmän ku ansaittu :)

Lopuks vielä diettiherkkuvinkki, söin äsken itse väsäämän sitruuna-vanilijarahkan:
Puol purkkia maitorahkaa
loraus maitoa
sitruunamehutiivistettä
n. puol dl ruishiutaleita (annetaan turvota rahkassa hetki)
ja pikkuriikkisen vaniliinisokeria <3
Nams.

6 kommenttia:

 1. toi oli tosi hyvä kuulla :D! oon muuteki taas lisäilly ruokaa, kun noi ohjaajat kävi hakeen mulle jääkaapin täyteen raejuustoo.. :D ehkä parasta ikinä.. kaikki aina nauraa, et eiks toi tuu korvista ulos..

  maitorahkoist saa kyl tosi hyvii, kun vähän käyttää mielikuvitustaan!

  VastaaPoista
 2. Eukä, raejuusto on maailman parasta herkkua!! :-D voisin syödä pelkästään sitä loppuelämäni enkä kyllästys :D jaloist löytyy kyl pattii, varsinki ku jännittää tai treenin jälkee nii lihakset erottuu selvästä, mut takareidet o heikoinkohta, sielt löytyy viä löysää. Teen vapaapainoil kyykkyjä, askelkyykkyjä steppilaudan kaa, prässillä leveetä kyykkyy jalat suht ylhäällä ja sit pilateksen syvii lihaksii.. Toistoja 8-12.

  VastaaPoista
 3. Joo maastavedon oon alkanu tekee suorinjaloin just takareisien takia :) joo haha, naurattaa ne hinkuttajat jotka tekee ristikoit ja levittelee haarojaa :DD Paras oli yks pv kun joku hinkutti jalkaprässissä ilman painoja, meni hermot ku se vaa jatko ja jatko (kai ny ku kuka tahansa pystyy perseensä penkistä nostaa).. Vähän sen leuat loksahti kun heitin ite 100kg siihe

  VastaaPoista
 4. Ne todella on! Mua on aina harmittanu etten oo saanu pikkusisarusta, jonka kans puuhailla, mutta onneksi nyt on toi serkkupirpana. Kyllä siinä niin sydän heltyy ja mieli pehmenee, ku se pikkunen änkee ittensä syliin ja tarraa kaulaan kiinni..

  Vaikka sen ympäriinsä kanniskelun olisin kyllä loppupäivästä jo voinu nakittaa jollekin muulle - pikkusen meinas paikat kärsiä, kun selkävammainen oon. :D

  VastaaPoista
 5. Vastasin omaan blogiini, kun aattelin, et muitakin saattaa kiinnostaa :)

  VastaaPoista
 6. Heippa! :) En tiedä pääseekö blogiini enään bloggerin lukulistan kautta, joten tässä uusi osoitteeni: http://www.kahdestayhdeksi.blogspot.fi/

  T. Entinen ruusuja&sieniä

  VastaaPoista