torstai 23. elokuuta 2012

Heissan!!

Blogin odottamaton kesätauko vierähti nyt sit aika pitkälle. Mitä pitempään aikaa on kulunut, niin sen vaikeempi ollut taas kirjottaa kun ei tiedä mistä alkais.

En ole kuollut, joutunut onnettomuuteen tai menettänyt treeni-intoani, ainoastaan viettänyt ensin reeeentouttavaa kesälomaa ilman bloggeria ja sit ihan vaan elämää ilman bloggeria. Nyt luulen, että olen valmis palaamaan takaisin :) Jokunen uusi lukijakin on löytänyt mukaan, tervetuloa :)

Kesäloma, 3viikkoa, meni treenaillessa, matkaillessa Italiassa, sekä tv-sarjoja katsellen :) Koirien kanssa lenkkeillen tietysti myös. Oli kyllä ihanan kiireetöntä! Syötyä on tullut paljon mutta onneksi tosiaan myös treenailtua.

Koska mun on turha lähteä laittamaan pakettiin näin pitkää taukoa, niin kerrompa vaan mitä on tällä viikolla tullu tehtyä :)

Koska olin hirveässä univelassa viikonlopun jäljiltä, päätin
maanantaina vain mennä juokseen juoksumatolla, ja rykäsinkin 57min, 8,13km
tiistaina selkä, takareidet, hauistreeni
keskiviikkona kaverin kanssa vieraalla salilla vähän opastelua ja itelleni rinta, olkapää ojentajatreeni... pääliikeiden jälkeen tein mm. miesten punnerruksia ja olkapääpunnerruksia! Ja nyt tuntuu...
Ja koska juokseminen tuntu niin kivalle, niin tänään torstaina 60min juoksu juoksumatolla, 8,3km.

Olen ton juoksun kanssa ihan tyytyväinen itteeni, koska mulla ei ole ikinä ollut mikään huippu aerobinen kunto. Voin kertoo et viimenen 10min oli piiiitkä....
Tällä viikolla la tai su pitäis vielä käydä tekemässä kyykky-vatsatreeni.

Tässä muutama kuva lomalta :)
1 kommentti:

  1. herrajumala mikä kroppa sullon !! :O oon superkateelline!

    VastaaPoista