keskiviikko 29. elokuuta 2012

Laiskaa huomenta!

Tämän viikon liikkumiset jäävät näköään vähemmälle kuin viime viikon vastaavat. Väsyttää, ja tuntuu että viikosta loppuu päivät kesken. Mutta eise mitään, lenkkeiltyähän tulee kuitenkin koirien kanssa joka päivä, vähintään 45min, yleensä kuitenkin yli 1,5h päivässä.

Tämän viikon liikkumiset näyttäis tältä:

Maanantai: koirien kanssa n. 1h50min
Tiistai: salilla kaverin kanssa 2h45min, suuri osa ajasta meni toki kaverin ohjaamiseen mut omat treenit vedin siinä samalla.
Maastaveto 90kg 2 x 6, kulmasoutu, ylätalja, hauikset, vatsat. (Vatsat tein ensin kierroilla vatsapenkissä ja sitten K:n kanssa yhdessä. Ollaan vastakkain hooverissa ja ojennetaan toisillemme palloa vuorokäsin, 2 x 30 :) Toi on oikeesti aika hauska, ja mikä tärkeintä, rankka!) + alku- ja loppulämpät yht. 20min
Eilen myös koiralenkkiä yht. 2h.
Nämä siis vielä tulossa:
Keskiviikko: Koiralenkki aamulla 50min ja illalla 1h (ihan kohta lähden!)
Torstai: Rinta-olkapää-ojentajatreeni
Perjantai: salille saan toivottavasti taas seuraa, ja kyykky-vatsatreeni!

Viikonloppuna julhin ystäväni häitä, joten voi olla etten salille ehdi! Koiralenkit saa taas lisätä joka päivälle tähän loppuviikon suunnitelmaan niin että tuskin niitä tarvii erikseen mainita. Olis kyllä kiva, jos ehtisin juoksemaan vielä tällä viikolla joku päivä.

Olen voinut viimeaikoina todella huonosti syömisten kannalta. Herkuttelen ihan koko ajan ja voin sen takia pahoin kaikin tavoin. Mut ei auta kuin lähteä uuteen nousuun, eilen treenin jälkeen uskaltauduin vaa'alle ja aloituspaino näytti 59,6kg. Sitä olis tarkotus saada muutama kilo alaspäin ja siihen olisin tosi tyytyväinen! Elikkä tänään dietin toinen päivä menossa, saa nähdä miten mun kantti kestää tällä kertaa!

Eilisen iltapala näytti tältä:
 
Nam! Currykanaa ja salaattia sekä pikkasen fetajuustoa. Sorruin kyllä syömään vielä ennen nukkumaanmenoa pienen annoksen piimää + täysjyvämuroa, wich made me feel like a failure. Mut ainakaan se ei ollut suklaata / mustikkapiirakkaa / karkkia tms.
 
Nyt ryhdyn ihailemaan vielä muutamaa ihanaa muotiblogia ennen kuin lähden lenkille! <3
(kenzas.se & lily.fi/palsta/laura-de-lille, käykäähän katsomassa :)


1 kommentti: