keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Food, food, food...

Mun uudet kengät, vähän hassu kuvakulma :)

Olen ostanu "erehdyksessä" sitä Fitness suklaataivas-mysliä, ahhh todellinen taivas piimän kanssa!

 Ja nyt mul on kauhee hiilaripöhötys kokoajan ja maailman läskein olo, seriously. Syön niitä yhen tai kaks kulhoo päivässä ja se on iiihan liikaa. :( Painokin noussut yli 58... :(((( I feel like a loser.
Eilen vielä kaiken lisäks piti mennä salille mut EN MENNYT!!! Sensijaan tein kaikkea muuta...lenkittelin koiria, kävin ostoksilla ja siivosin kämpän. Onneks tänään oli vielä vapaata ja kävin tekemässä jalka/vatsapäivän.
Täytyy kyllä sanoa et treeni oli loistava vaiks fiilis oliki paska (ja on edelleen).

Etukyykky & jalkaprässi supersarjana, eli lämmittelyt ja 3 x 10+10
Askelkyykkykävely käsipainot käsissä 3 x 24

Vatsapenkissä kiertoja ja suoria vatsoja
Syvät vatsalihakset

Hiki virtas koko 60min mitä treeni kesti ja voin vaan toivoa et edes vähän tästä turvotuksesta virtas nesteinä ulos :/ Olin puhki, ja tyytyväinen treeniin :)


Salin jälkeen söin jotain vähän outoa... mut teen tätä aina sillontällön... Selvennykseks et en syö punaista lihaa, joten pekoni on out of the guestion. Vähän voita pannuun, ja paistoin itelleni kalkkunaleikkeleitä :) Paljon vähemmän rasvaa ku pekonissa ja maku ihan sama :) Ahh. 2:ssa leikkeleessä on 14ckal ja söin niitä 11, niin jos ajattelee et toi oli mun lounas niin ei ole paljon. Plus oivariini mitä käytin paistamiseen. NAM <3

Toinen herkku mitä söin eilen, niin pari proteiinipatukkaa... Yleensä ne on kaikki ihan hirveän paskan makusia ja sitkeitä, mut yhen merkin oon löytäny mikä oikeesti tekee niistä hyviä.
Fast sporst proteiinipatukka. Noista toi toffee ainaki on niiiiiin hyvä, ja muistaakseni myös minttusuklaa? Näitä vois syödä ihan vaan makeannälkään jonkun Fazerinan sijaan :) Kaloreita 190.

Kumma juttu mikä ollut nyt pari päivää, mulla on nälkä kokoajan, vaikka tuntuu et oon ihan turvoksissa...siltikin..vatsassa kokoajan sellainen tunne et olis nälkä. Outoo. Jospa kahvi auttais tähän... Hyvii treenei ihmiset!

6 kommenttia:

 1. Möh. Mullaki läskipaska olo ku oon syöny nyt jätskii joka päivä, enkä ees muista millon vimeks olin reeneis =/ ällöällöällöö. Nyt pitäis säilöö tää pahanolon tunne ja muistaa se heti ku tekee mieli jotain herkkui. Lauantaina sit luvalla, skumppaa, suklaata ja hedelmii! :)
  T. A.P. <3

  VastaaPoista
 2. Mistä oot löytänyt noita proteiinipatukoita? Onko ihan Prismassa tai vastaavassa? Voisi kokeilla :)

  VastaaPoista
 3. No mein lähel abc:lla on noita :D Mut jokapaikast ei siis löydy niin jos haluaa niin fast nutritionilta vois varmaan tilata. Tulis varmaa halvemmakski. Vois itekki tilata ku toi on ainoo tähän mennes ku on oikeesti hyvää!

  VastaaPoista
 4. Joo ei niin, mutta sen takia siis ärsyttää, kun jalkojen lihakset on ollu mun iänikuinen ongelma. Ne on nimittäin aina vaikuttanu kasvavan suht vähällä suht paljon, ja jos näin on käyny nyt kun en oo tehny juuri mitään niin hemmetti soikoon.. :D

  VastaaPoista
 5. Toki siis ennemmin kiintee ku löysä, en sen puoleen valita. Mutta kun mun jaloissa lihakset vähänkin kasvaa niin ne jalatkin sitten tosiaan saa lisää ympärysmittaa. Nyt niin ei oo tapahtunu, näen sen kyllä peilistä että kaikki on vielä ennallaan ja voisinkin olla tyytyväinen at the moment. :) Se täs vaan on, että kun tykkäisin timmeistä ja siroista jaloista, mutta näillä perintötekijöillä se on aika mahdotonta ku juurikin noi lihakset tekee niistä tosi helposti semmoset toteemipaalut. :D

  VastaaPoista