maanantai 7. toukokuuta 2012

Kesäkuntoon 2025

Voimatreeni on toistaiseksi vähän jäähyllä, kesällä tai viimeistään syksyllä haetaan taas voimaa lisää. Mun treenissä kesäkunto tarkoittaa käytännös maltillisempia painoja ja 8-12 toiston sarjoja, vatsasarjoissa max 20. Edelleen mahdollisimman raskaita sarjoja kyllä mut silleen että saa tehtyä hyvällä tekniikalla toistot loppuun saakka.
Osittain sentakia etten hajottaisi selkääni niin olen nyt tehnyt etukyykkyä takakyykyn sijaan...ja siihen päälle jalkaprässiä tai askelkyykkyä. Maastavedon sijaan suorinjaloinvetoa.

Ostin tänään uudet ihanat treenishortsit motivoimaan mua kesäkuntoon :)


Nike:ltä 40e, aika suolanen hinta mut rakastuin.
Kokeilin myös tällasta juoksupaitaa, koiralenkkejä/ lämmittelyjä varten lähinnä, mut oli ehkä liian....PINKKI.Tatuoinnista en ole saanu otettua mitään kauheen edustavaa kuvaa vielä, täytyy rekrytoida K siihen hommaan tässä joku päivä. Tässä se vähän vilahtaa kumminkin...

Kunhan vähän rusketun / käyn solkussa niin kehtaa ehkä laittaa nää salille tai lenkille jalkaan :)
Nyt vaan pitäis päästä vielä sinne salille, taitaa jäädä treeniviikon alotus huomiselle kun viimeksi eilen olin ja shoppaillessa venähti tää päivä :) Koiralenkkikin oli aika rauhallinen kun Bella-paralla on pieni haava jalassa :( Nyt pystyy jo kyllä astumaan sillä aika hyvin.
Hyvää viikkoa sulle :)

4 kommenttia: