keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Pudotusta

Viime viikko meni treenien puolesta ihan hyvin. Keksin viimein miten saan rinta-olkapää-ojentaja treenin tehtyä järkevästi. Ensin rankat pääliikkeet kaikista, eli

Penkki
Pystypunnerrus
Ranskalainen punnerrus

Sitten tein kiertona ristikkäistaljassa rintaa olkapäitä ja ojentajia oikeastaan ilman taukoja, painoja sai pudottaa aika alas mut ainakin sai pumpin päälle.

Selkäpäivänä tein maastavedon sijaan suorinjaloin vedon kunnon venytyksellä ja sain takareidet niin kipeeks et vieläkään ei pysty ihan normisti kävelemään...vaikka perjantaina siis oli toi treeni.
Lisäks kulmasoudut käsipainolla, ylätalja ja hauikset.
Haukkarit saa nopeasti pumppiin tällasella treenillä:
Istuen hauiskäännöt vuorokäsin ~12/käsi
Vinopenkissä istuen hauiskäännöt ~12/käsi
Etunojassa vinopenkin selkänojaa vasten (polvet penkissä) hauiskäännöt ~12/käsi
Nämä siis kaikki putkeen.

Viime viikon söin tosi kevyesti, itseasias vähän liiankin vähän, koitan nyt keventää kesää kohti että kehtaa näyttäytyä jossain. Ennen viikonloppua paino oli aamupalan jälkeen 58,5kg ja tänään aamulla ennen aamupalaa saman verran.
Nyt ollu kaks viikonloppua putkeen suoraan sanottuna vähän rellestämistä, meikäläisel ollu 3 viikonloppuvapaata peräkkäin mikä vuorotyöläisel todella harvinaista... Ja niist nyt kaks viikonloppuu liikentees. Nyt lauantaina oltiin työkaverin synttäreitä viettämässä piknik-risteilyllä eli syötyäkin tuli siellä aika hyvin :)

Tän  viikon piti alkaa kans kevyesti samal painonpudotus linjal, noh onnistuikin maanantaina, mut eilen illalla päätettiin kuitenkin juhlistaa miehen tänpäiväsiä synttäreitä (kun tänään on iltavuorossa hän) ja tuli syötyä falafel pita-kebab ja jäätelöö semmonen puol pakettia :P Noh tänään on uus päivä!! Eikä itseasias edes tee mieli nyt paljon syödä eilisen jälkeen.

Tänään Essin kanssa viikon ensimmäiseen salipäivään, pitäs kyykkyä tehdä. Motivaatio ryömii edelleen jossain kellarikerroksissa mut ei voi mitään.

Ainiin ja sellanen hieno juttu että kun multa poistettiin muutama viikko sitten joku ihme näppylä rinnasta niin siinä arvessa on nyt sitten liikakasvua ja se saattaa olla joku vitun keloidi. Joko hypertrofinen arpi tai sitten se. Hypertrofinen arpi tasaantuu ajan myötä mut se keloidiarpi on sellanen vitun kusipää joka vaan kasvaa kasvamistaan ja leviää ja tekee tosi kipeää. Varsinkin rinnan alueella ilmeisesti leviää aika aggressiivisesti. Vaarallinen se ei sinänsä ole että se on hyvänlaatusta kasvua mut ilmeisesti voi olla todella kivulias. Ja ruma! Miettikää. Hyi.
Sen nyt sit aika näyttää kumpi se on, jos se alkaa leviämään alkup. arven ulkopuolelle niin se on sitten keloidi. Nice.

2 kommenttia:

  1. Voi ei, toivottavasti se ei olis tuo pahempi vaihtoehto :S hyi..ei varmasti mikään kiva tunne kyllä!

    VastaaPoista
  2. Niimpä :/ Pahinta se ettei sitä voi tutkia vaan aika näyttää. No mä tietty heti ajattelen negatiivisesti, onneks tää ei vielä oo lähteny leviin...

    VastaaPoista