tiistai 17. huhtikuuta 2012

Rampa ankka

Pystyin siis maanantaina tekemään kyykkyä ensimmäistä kertaa muutamaan viikkoon. Selkää ei pistänyt pahasti ja polvessa ei tuntunut enää mitään! Painoa oli tangossa surkeat 50kg jolla tein 3 x 10 ja raskas oli. Mutta tuleepahan ainakin kunnon syvyyksistä, meiän äijä-salillakin oikee syväkyykky on valitettavasti harvinainen näky.
Päälle tein jalkaprässiä ja aivan hapoilla vielä pari sarjaa askelkyykkyä :D Eli nyt sitten kävellään kuin rampa ankka. Auts.

Tänään olisi penkkipäivä. Tosin en yhtään tykkää kun olen taas yksin menossa salille eikä ole varmistajaa. Viime viikolla nimittäin meinasin jäädä tangon alle, väitän etten olis saanut viimeistä nostoa ylös jos mulla olis ollu varmistaja. Nyt oli pakko :DD
Harkitsin uudenlaista jakoa penkki-olkapää-ojentaja-päivään, mut tajusin juuri et en vaan saa tungettua noita olkapäitä mihinkään muuallekkaan. Höh. Harmittaa kun rintatreenin jälkeen on jo niin poikki ettei olkapäihin ja ojentajiin saa enää kunnon treeniä aikaiseks, haluaisin tehdä ne erikseen. Nelijakoistakin yritin aloittaa mut aika ei vaan koiranomistajalla riitä kun karvakorvien kanssa pitäis ehtiä lenkkeilyn lisäks viettämään vähän aikaakin. Vai ehtiikö joku? :o Tai ehkä mä olen liian pehmo. Koirat joutuu olemaan kuitenki tosi vähän yksin, me kun ollaan molemmat vuorotyössä ja useimmiten eri vuoroissa ja eri aikaan vapaat :)

Motivaatio treenaamiseen on edelleen hukassa. Johtunee siitä, että olen tajunnut kuinka heikko oikeesti oon. Ei musta tule näillä geeneillä ikinä voimanostajaa. Bodaus ei kiinnosta. Jos sitä yrittäis nyt lyhyellä tähtäimellä olla ees kesäkunnossa... Eikä siitäkään nyt haittaa oo lihasta ja voimaa kasvatella, vaikkei koskaan pääsis sen kummempiin tuloksiin. Täytyy hakea se motivaatio uudestaan jostain omasta hyvinvoinnista ja terveydestä. Siitä tunteesta että jaksaa. Jostain se on pakko hakea, meinaa lopettaa en aio :)
Jaahas ei auta ku kiskoa itsensä ylös nyt tästä ja lähteä lusimaan tuonne tangon alle :) Mukavaa päivää sinulle joka satut lukemaan taas tämän :)

2 kommenttia:

  1. Kyllä se motivaatio sieltä taas ilmaantuu. Se on kai ihan normaalia, että välillä ei kiinnosta :D Itse yritän sit motivaationpuutteessa keksiä jotain virikkeitä, esim. uusia treenivaatteita, palkitsee itsensä jollain :) Edellinen motivaattori taisi olla uusi pinkki palkkaripullo :D

    Treeni-iloa! :)

    VastaaPoista
  2. Hih kiitti vinkistä :)) Kunhan palkka tulee...ei olis pahitteeks ollenkaan uudet treenivaatteet.

    VastaaPoista