keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Moi vaan!

Motivaatio hukassa!!! Treenaamisen suhteen sekä sitä kautta tämän blogin kirjoittmiseen. Tai ehkä sitä motivatiota vois löytyä jos
1. ei oltais koko viikkoa miehen kanssa molemmat iltavuorossa ja "jonkun" (=minun) pitää väsyttää koirat ennen töihinlähtöä
2. salilla tapahtuis edes jotain edistystä.

Voin kertoa et se maastaveto 115kg ei tullut viikon tauon jälkeen lauantaina, tiesin sen jo lämmitellessä kun ei oo ikinä 90kg painanu niin paljon. No, yritin kuitenkin, tyhmä minä, ja sain itelleni taas uuden epäonnistumisen kokemuksen ja pahan mielen jeejee. Kyllä voi nainen olla heikko. Penkkiräpellyksestä viime aikoina en edes viitsi kirjoittaa, olen niin paska.

Lisäksi, taukoviikolla, polvi kipeytyi ilman MITÄÄN insidenttiä lauantai illalla-sunnuntain aikana niin että sunnuntai iltana se särki ihän järkysti enkä saa sitä kunnolla koukkuun vieläkään ainakaan jos sille täytyy samaan aikaan varata painoa. Eli hyvästi kyykky. Koskahan sitä pystyn seuraavaks tekeen!

Puuh. Siirryn nyt itsetuhoisin ajatuksin takaisin arkeeni, onneksi seuraavat kaksi viikonloppua tiedossa kivaa biletystä ja saan ajatella muutakin.
Parempaa meininkiä niille jotka sattuvat lukasemaan. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti