perjantai 23. maaliskuuta 2012

Kinttuni ja muutamia harhaluuloja


Suoraan edestäpäin en saanu oikeen järkevää kuvaa, lihakset näytti aina jotenki vammaselta x) Ei ne oikeesti näytä :O

Nämä kintut on siis saatu aikaseks pääosin syväkyykyllä & maastavedolla :) Yläkroppa mulla kasvaa superhitaasti, mut jalat ottaa treeniä vastaan paremmin.

Niitä harhaluuloja / myyttejä:
-Naiset pelkää oikeesti USEIN että jos käy salilla liian paljon niin lihakset kasvaa liikaa. Bullshit. Naisella ei kasva lihakset liikaa ilman kiellettyjä "ravinteita". Kenestäkään ei tule punttia vahingossa, ehkä omissa silmissä, mut ei kenenkään muun - voin luvata.
-Sensijaan naiset haluaa kiinteytyä. Kiinteä kroppa on lihaksikas kroppa. Kiinteys ei tarkota pelkästään sitä et on laiha. Laiha on aika usein myös löysä.
-Salilla ei saavuteta hirveesti mitään hinkkaamalla sitä reidenlähentäjää ja -loitontajaa; oikeestaan salilla ei saavuteta mitään hinkkaamalla. Eise rasva kuitenkaan pala kohdistetusti sieltä reidestä sillä sadan toiston sarjalla. Sensijaan lihas polttaa rasvaa. Ja lihasta saavutetaan lyhyillä toistomäärillä (esim. 6-10, max 15..) Ja syömällä proteiinia.
-Liikkumisen kuuluu tuntua kivalta? Jos se tuntuu kivalta niin silloin tehdään jotain väärin ;) Pääliikkeet (kyykky, maastaveto ja penkki) tuntuvat kamalalta, mut niin kuuluukin. Siin vaiheessa ku treenaaminen tuntuu hyvältä niin painoa on tangossa liian vähän.

;)

2 kommenttia:

  1. Muista kohdista samaa mieltä, mutta en viimeisestä :) Minusta urheilu on hauskaa, mitä enemmän se tuntuu ja on raskasta, sitä paremman fiiliksen siitä saa. Ehkä sillä hetkellä kun tuntuu, että mä en jaksa enää ja luovutan nyt just ja silti vielä jaksaa, niin vähän hampaita kirisitää, mutta kyllä minä ainakin silti nautin siitä. En tiedä oonko sitten joku lievä masokisti salilla ollessani, mutta mitä rankempaa ja hikisempää treeniä teen, sitä enemmän se mulle antaa :) Ja kyllä kroppa tarvitsee myös peruskuntotreeniä ja palauttavaa väliin ja se on usein hauskaa, vaikkei niin hikistä. Ehkä sä mietit nyt noissa kohdissa lähinnä sitä salitreenaamista, mitä sä harrastat mutta mä mietin vähän out of the box koska muullakin treenillä voi vaikuttaa kuntoonsa ja kroppaansa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis sama juttu, tottakai siittä kivusta nauttii :D Kuka sitä muuten tekis.

      Poista