torstai 15. maaliskuuta 2012

Lupauksia

Menin lupaamaan toisessa blögissa tekeväni postauksen diettiherkuista... Itekki tullu välillä diettailtua (joskus!:D) ja koska olen niin herkkusuu niin en tyydy vetämään sitä maitorahkaa suoraan purkista... Dietistäki voi tehdä maistuvan ja seuraavan postauksen ajattelin siis tehdä niistä ruoista mitä ite söisin jos nyt laihiksella olisin.

Ja koska kesä lähestyy niin tää tulee myös itelle ajankohtaseks, VAIKKA olenki täällä jo väittänyt että ulkonäkö ei muka ole mulle mikään juttu :) Saas siis nähä minkälaisen dietin saan sitte ite vedettyä ennen kesää. Jo nyt olen muuttanu vähän treeniäni siihen suuntaan että rasvaa ehkäpä palais vähän enemmän. Oikeestaan kyllä enimmäkseen sen takia, että jotenkin aerobisemmasta treenistä jää parempi olo kuin pelkästä voimatreenailusta.
Pääliikkeitä, eli kyykkyä, maastavetoa ja penkkiä aijon edelleen tehdä aika voimapainotteisesti, mut ehkä sinnekkin sekaan eksyy pitempää sarjaa. Se on hyvää vaihtelua, ettei liiaksi totu aina lyhyisiin, raskaisiin sarjoihin.

Samaan postaukseen ajattelin laittaa treenivinkkejä mitä ite tekisin jos ei esim. pääsisi salille montaa kertaa viikossa, eli sellasta kotitreeniä mitä jokainen pystyy tekemään oman lihaskuntonsa eteen. Aika paljon pystyy tekemään oman kehon vastuksella ihan kotona, mutta siitä sitten siis ensi kerralla enemmän. Treenivinkkejä jos muuten kaipaa niin niitä saa kysymällä ja kertomalla itestään vähän enemmän :) Mikään ammattilainen toki en ole mutta tykkään pohtia tällaisia kun aihe kerran kiinnostaa :)

Olen koittanut ottaa itestäni vähän kuvia, moni pistää itestään kuvia esim salilla joten ajattelin minäkin :) Näin ens alkuun koitin kuvailla laadukkaalla puhelimen kamerallani mun kinttuja, koska ne on aina mun kropassa ihan hyvässä lihassa ^^. Täytyy pyytää K:ta ottamaan muutama kuva lisää esim selästä, niin näkyy minkälaista kehitystä siellä on vai onko minkäänlaista! :D
Eli kuvapostausta kans tulossa! :)

Eilen oli mulla penkkipäivä, tein pidempää sarjaa,
42½kg:lla 8, 7, 7.
Fliesseja
Pystypunnerrusta käsipainoilla ja pelkällä tangolla
Olkapääpunnerrusta jalat penkillä havainnollistan tämän myöhemmin
Pystysoutua ja vipareita
Ojentajille pari supersarjaa.

4 kommenttia:

 1. Hyvältä kuulostaa tulevat postaukset, niitä odotellessa! :)

  VastaaPoista
 2. Olisko sulla antaa mitään vinkkiä, kun haluaisin aloittaa jonkinlaisen punttailun? Kiinnostaisi haban kasvattaminen nimittäin!

  Mulla on ihan ok pohjalihaksisto käsissä, mutta läskiähän tuossa haban päällä vielä lepää. Mutta joka tapausessa olisiko sulla mitään vinkkiä siitä, että mitä liikkeitä ja millaisia sarjoja kannattaisi lähteä vetämään? Ja minkälaisilla painoilla?

  VastaaPoista
 3. Tokihan vois olla. Se vaan, että oikeasti kun saleilun aloittaa niin olisi hyvä olla joku neuvomassa ensin että saa liikkeet tehtyä oikein eikä opi esim vääriä tekniikoita tai liikeratoja, joita joutuu sitte myöhemmin opettelee uudestaan. (mulla kävi vähän näin alkuun)
  Jos liittyy johonkin isompaan saliketjuun niin sellaisessa yleensä saa muutaman tunnin ohjausta kaupan päälle sekä oman saliohjelman.

  Meinaan tossa seuraavassa postauksessa kunhan saan sen aikaseks kirjotettua niin kumota muutamia treenaamiseen liittyviä luuloja mitä naisilla helposti on, joten tulossa on siis asiaa esimerkiksi noista pääliikkeistä mitä kannattaa tehdä ja sarjoista. :)

  VastaaPoista
 4. Blogissani on sinulle tunnustus :)

  VastaaPoista