keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Jalkatreeniä!

Olen eilisen jäljeltä ihan puhki ja jumissa, päätin siis palata vanhaan kolmijakoiseen ohjelmaani mitä tein ennen tuota voimaohjelmaa. Luvassa oli jalkapäivä! K ehdotti että tekisin pyramidisarjaa, ja tulikin tehtyä sellainen pyramidi että voi todella sanoa tehneensä loppuun asti! Jokainen sarja oli niin raskas et ihmettelen miten sain viimesen sarjan ylös! Ei se helppoa ollutkaan.

Eli kyykky (ja mainittakoon tässäkin vielä et kun mä kyykkään, niin teen sen voimanosto syvyyteen eikä mitään puolinaisia tostoja!
50kg x 10
60kg x 8
67,5kg x 5
75kg x 3
80kg x 2

Voin kertoo, et noi kaks viimest sarjaa oli aikamoisen irvistelyn takana :D Mut tuli joka tapaukses ja sehän on pääasia. Ne olis tullu varmasti helpommin jos noi edellisetki sarjat ei olis ollu niin raskaita (60kg eteenpäin).
Tohon perään tein jalkaprässillä kymppejä 50kg, 70kg ja 80kg pumppailuna.

Lopputreenin ajan oliki sit vähän selkä jumis, meinasin ensin tehä hyvää huomenta-liikettä takareisille, mut otti liikaa selän päälle et en oikeestaan päässy lämmittelyistä pidemmälle.
Joten suorin jaloin veto kunnon venytyksellä, 10 x 12kg, 18kg, 22kg, 24kg ja 26kg:n käsipainoilla (eli 24-52kg)

Lisäks eilen tuli lenkkeiltyä koirien kanssa lähes 3h! Kaaduin siis illalla sänkyyn jalat turvoksissa....herätäkseni aamulla uusille lenkityksille :D Nyt jalat olis kaivannu kyl kunnon palautumista mut minkäs teet. 1,5h lenkit takana tänään.

Tarkotus olis myös käydä tekemässä rinta-olkapää-ojentajatreeni <3! Toivottavast jaksaisin vatsat myös tänään kun eilen jäi väliin (yllätys).

Näin ne vapaapäivät saa näköjään kulumaan kotona, ulkona ja salilla. Hyvä niin, koska rahaa ei ole et pääsis mihinkään lähteen!

1 kommentti:

  1. noi oli viä aika pieniä määriä :D kunnon kofeiinisieppo..
    vitsi oon kateelline tosta sun treenimotivaatiost!

    VastaaPoista