maanantai 12. maaliskuuta 2012

Maastavetoa...

Eilen tuli uus enkka maastavedossa, 105kg.

Johan oli aikakin, vedin sen 100kg jo ajat sitten. Oli vaan takapakkia jossain vaiheessa ja lopetin maastavedon tekemisen kokonaan ja tein sen sijaan vaan suorin jaloin vetoa melkeen ehkä puoli vuotta. Jotenki vaan tuli siitä kauheita paineita ku kehitys pysähty. No toi 105kg ei painanut mitenkään hurjasti ja mietinkin heti perään pitäskö latoa 110, mut päätin jättää toiseen kertaan :)

En sitte eilen kerennykkään tekemään lisäks muuta ku kulmasoutua ja ylätaljaa lapiokahvalla. Kulmasoudussa opettelin tekniikkaa hyvällä opastuksella :)
Haukkarit ja vatsat jäi tekemättä, koska tuli liian kiire töihin (nukuin aamulla pommiin....). :(

Huomenna olis tarkotus opastaa työkaveria saleilemaan :) Tavoitteena kunnon kohotus ja painon pudotus, vähän eri tavoitteet ku mulla, mut mielenkiintosta :) Ja hauska saada välillä muutaki seuraa salille ku K :) Olen ihan huumassa aina kun pääsen neuvomaan muita terveellisiin elämäntapoihin, kumma vaan et se ei multa itseltäni onnistu, hahhah! No tiedän kyllä et ottaisin itseäni niskast kiinni jos painoa alkais kertyy liikaa.. Olen jossain määrin kuitenki samaa mieltä ku Kate Moss; Nothing tastes as good as skinny feels! Enkä ite tarkota nyt langanlaihaa, vaan sellasta terveellistä hoikkuutta. Sitä en sit tiedä mitä hän ite tolla tarkottaa... (Sen kyllä tiedän et toimii monella Thinspaus-lauseena...)
Mut ihmisellä vaan on parempi olo kevyempänä :)

Nyt meni jaaritteluks! Tänään oli ihana ilma, käytiin koirien kanssa lenkillä sellasella metsätiellä missä kehtaa pitää vapaana, (Bella on 100% luotettava luoksetulossa, tyypillistä paimenkoiralle, ei hylkää laumaansa :) myös pikku-Nekku sai juosta Bellan perässä minkä kerkis ja nyt onkin nukkunut pari tuntia sen jälkeen!

1 kommentti:

  1. Voi asuisitpa lähellä niin saisit toimia mun personal trainerina! :D Just tarvisin jotain tsemppaajaa joka potkis perseelle :D

    VastaaPoista