perjantai 2. maaliskuuta 2012

Eilisen treeni

Otin aika rauhallisesti pitkillä palautuksilla koska viime päivien treenit on olleet sellasia laatan maku suussa.. :D Ei mee kroppa tukkoon. Maastaveto oli tosin kohtuu raskas, härskin näköstä kun kaulasuonet pullistuu viimesil toistoil x)

Maastaveto 90kg 3 x 5
Ylätalja 50kg 3 x 6 (sääääälittävää)
Kulmasoutu 40kg 3 x 8-10..? (säälittävää myös!)
Hauikset 21:sellä 7-8kg käsipainoilla (21:nen on siis silleen että hauiskääntöjä ensin alhaalta puoleen väliin 7 toistoa, puolesta välistä ylös 7 toistoa ja lopuks 7 kokonaista toistoa. Nämä tehdään siis putkeen eli yhteensä tulee 21 toistoa ja siitä nimi.)
Hauikset köydellä taljassa 20kg 2 x 10-12..?

Siinäpä se. Koko päivänä en syöny oikeen kunnon ruokaa, pelkkää leipää, muroja ja jäätelöä, hyvä minä. Illalla vasta koiralenkkejen jälkeen Broilerin fileesuikaleita fetasalaatin kera <3 Kyytipoikana Creme fraiche mustapippuri sekä tzaziki dippi.

Tänään lepopäivä taas salista, koirien kanssa olis tarkotus ulkoilla ku ihana ilma! Illalla sitten suunta yövuoroon, en kyllä tajua miten pysyn hereillä kun viime yönäkin simahdin ihan väkisin puolen yön aikoihin vaikka yritin muka valvoa vähän pidempään. No kahvia vaan naamariin niin vitusti.

Hyvää viikonlppua jos satut eksymään tänne! :)

1 kommentti:

  1. joo bentsoja määrätään tosi niihkeesti nykyää.. mulla meni viime vuonna 2kk reseptilla joka ilta Tenox 20mg ja se ihme kyllä noin kuukauden verran toimi moittimatta ja sen jälkeen jotenkuten, mutta se meni uneen, koska en käytännössä ilman sitä nukkunut sekuntiakaan yössä.. nyt olisin halunnut paniikkikohtauksiin noita ja koska mulla ei oo ollu noin voimakkaita oloja osastolla ja oon tällä hetkellä kotona, niin niitä ei haluta määrätä. osastolla koitettiin näihin kohtauksiin jotain lievempiä lääkkeitä, mutta ne oli yhtä tyhjän kanssa.. saa ny nähä.. en olis ottanu niitä kun vaan ihan pakko tilanteissa, eli jonkun 1-5x/kk.. kai ne pelkää et otan niit yliannostuksen :/
    Ja joo täytyy ehottomasti testata jotai jooga/pilates tyylistä!

    VastaaPoista