keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Voi kuolema!

Että olen väsynyt!! Pentu heräsi viideltä kun Bella pyysi pissalle ja päästettiin se myös samalla jos vaikka olisi tuurilla itsekkin käynyt pissalla. Sen jälkeen kun sen oli tarkoitus mennä takaisin keittiöön koiraportin taakse nukkumaan niin se olikin vahvasti eri mieltä ja piti ihan JÄRKYTTÄVÄÄ METELIÄ ulvomalla ja rynkyttämällä porttia. Kuului varmaan kilometrien päähän. Lopulta kävin karjasemassa sille ja se hiljenikin n. tunniksi, mut en mä nukkunut siinä välissä ite yhtään. Sitte se alotti metelin uudestaan ja sama kuvio toistu. Onneks siis kuitenki totteli komennettaessa.
Sillon keskellä aamuyötä oltiin molemmat ihan valmiita palauttamaan Nekku samantien kasvattajalle koska unet jääneet niin lyhyeks viimeaikoina muutenkin. Aamulla se herätti meidät taas yhdeksältä ja oltiin molemmat niin poikki että ois voinu vetää ranteet auki. En menny K:n kanssa aamulla salille vaan lenkitin koirat ensin (erikseen) ja tarkotus lähtee kohta. K iltavuorossa... Lenkitykset meni hyvin ja koirat leikkivät sisällä ja pihalla mielellään keskenään. Bella on täysin hyväksynyt ton Nekku-riiviön jo.
En oikeen kauheen hyvällä fiiliksellä oo menossa salille kun ei ole saanut nukuttua ja syötyä kunnolla. Ei oo ainakaan mitenkään sellanen olo et tänään tehdään jotain ennätyksiä :/ No, pääasia että teen jotain. Yritän kuitenki pitäytyä siinä, mitä tänään olis tarkotus tehä. Eli selkäpäivä. Maastaveto, kulmasoutu, ylätalja ja hauikset tiedossa. Plus vatsat lopuksi.

Voisin tänään kokeilla tehdä kulmasoudun smith-telineessä, vaikka normaalisti suosinki mahdollisimman paljon vapaita painoja (kaikki isot liikkeet eli mave, kyykky ja penkki teen aina luonnollisesti vapailla). Kulmasoutu on mulle vaikee liike, alkuun en oo saanut sitä ollenkaan tuntumaan sinne missä pitää, mut nyt oon jotenkin onnistunut siinä paremmin. Voisin kuitenki kuvitella et smithissä kun se liikerata on tavallaan lukittu, niin sitä tuntumaa olis helpompi hakea ja opetella. Jää nähtäväksi.
Nyt pitäis keksiä jotain syötävää ennenku lähden. Muuten lähtee kyllä salilla taju.

Vitsi, olen kerran ollut kaverin kanssa Bodybalancessa kokeilemassa, ja vaikka en olis uskonut, niin tykkäsin siitä ihan hulluna! Siitä tuli vaan tosi hyvä olo. Harmittaa kun en ole ehtinyt/ saanut aikaiseksi mennä uudestaan. Vuorotyöläisellä nää jutut on vähän vaikeempi aina järjestää, varsinki pienellä paikkakunnalla kun tunteja ei ole niin paljon tarjolla. Ehkä viikonloppuna jos pääsis :) Olis hyvä rentoutuskeino tähän stressiin.

1 kommentti:

  1. Voi ku päästäis balansoitumaan pian taas! Tänäänki olis tunti mut mut... se karmee hensun teko mulla :(
    T. Annetta

    VastaaPoista