lauantai 11. helmikuuta 2012

Pakko kirjoittaa...

...kun väsyttää yövuorossa niin paljon ja tuntuu ettei kello liiku lainkaan eteenpäin. Täällä on telkkari rikki ja netistä olen selannut läpi jo suurinpiirtein jokaisen suomenkielisen sivun! :D Viime yönä tuli luettua jopa Johanna Tukiaisen blogia :D

Puhutaan nyt vaikka koirista (sama se kun mulla ei ole edes viellä yhtään lukijaa :D ). Meille tulee siis maanantaina kokkerinpentu, 3,5kk narttu, ja mua jännittää ihan törkeesti. Meillä on ennestään spk narttu joka täyttää huhtikuussa 2v. Bella on aivan ihana, pentumaisesti käyttäytyvä koira, joka palvoo meitä yli kaiken, tykkää tulla syliin ja kainaloon ja vaatii rapsutuksia ja antaa meidän tehdä sille ihan mitä vaan :). Vieraisiin koiriin suhtautuu lenkillä suht hyvin, ei rähise (ellei sille joku tule aukomaan naamaa), nostaa tosin niskavillat pystyyn mutta on valmis leikkiin jos toinenkin on.
Mutta... nyt viime kuukausina sille on alkanut vahtivietti lisääntymään, varsinkin mua se pyrkii puolustamaan ihan varavuoksi. Eli kun meille tulee joku vieras, niin alkuun räyhää ja varmasti kuulostaa ja näyttää pelottavalta. Seuraavassa hetkessä kun saa tutustua niin voi olla jo vieraan sylissä nuolemassa naamaa.
Se mua jännittää ihan hirrrrveesti mitä se meinaa kun taloon tuleekin toinen koira! Varmasti on alkuun piikkisiilinä, mut hyväksyykö sen vai käykö päälle :O Tietty komentaessa uskoo meitä, mut kun pentu on niin paljon pienempi kun se niin pelkään että jos konflikti tulee niin ehtii satuttaa pentua :O Apuaa...mihin mä olenkaan pääni pistänyt.

No kohta sen näkee. Onneks saadaan koiraportti lainaks että ne saa tarpeen tullen erilleen.

Että sellasta. Kiviäki kiinnostaa. Seuraavaks lupaan blogata myös treeneistä, tosin siitä ei oo just nyt paljon kerrottavaa ku toivun miniflunssasta. Mut voisin vaikka kertoa miten liikkumattomasta lapsesta tuli saliaddikti :) Kertoa, siis itselleni, kun mulla ei ole edelleenkään yhtään lukijaa x)
Olis kiva saada lukijoita ketkä treenaa itekkin, ja päästä lukeen myös toisten treeniblogeja. Toistaiseks en ole löytänyt yhtä ainuttakaan "vertaistukiblogia", eli raaka voimanostoa harrastavan naisen blogia!! Toki treeniblogeja löytyy ja kiinnostaviakin mut tavoitteet on kuitenki aika eri kun itse treenaa voimaa ja useimmissa blogeissa tavoitellaan lähinnä sitä ulkonäköä (ja terveyttä tietenkin, kuten itsekin).

7 kommenttia:

 1. Eka lukija ilmottautuu! =) Vaikka musta et kyllä saa sitä vertaistukea voimanostoon... :D

  VastaaPoista
 2. Kyl määki tääl käyn lukemas :)
  T. Annetta

  VastaaPoista
 3. Meillä on nyt reilun 3v spk uros. ja kun pentu tuli meille (valkoinenpk) niin ei meillä mitään rähinöitä ollut vaikkakin spk:n puolustusvietti on tajuttoman suurta (remmiräyhä, ovikello räyhä, postelijooni räyhä) joten jos ei suoraan jätä vahtimatta niin tuskin tulee mitään rähinöitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva kuulla, enpä jossain koirafoorumillakaan kun oli tästä juttua niin törmännyt kuin yhteen sellaseen kokemukseen josta ei olis selvitty :) Miten teitte tutustuttamisen, mä ajattelin että annetaan parkkiksella ensin tutustua ennenko vie sisään.

   Poista
 4. Me oltiin ulkona ja siellä vanhempi sai ensin haistella. Sillai että pentu oli sylissä. Sit päästettii pentu pois sylistä tutustumaan

  VastaaPoista