perjantai 24. helmikuuta 2012

...

Vihdoinkin sellanen olo et pääsis salille. Ärsyttää ihan hulluna et monen viikon treenit menny pilalle sairastelun takia, mut eipäs sille mitään voi.
Huomenna aamulla lähtö Tallinnaan eli vapaa viikonloppu edessä. Tänään illalla viedään jo koirat hoitopaikkoihinsa, pääsee molemmat hyvään hoitoon että ei tarvii niistäkään murehtia.Mut tänään vielä ennen ku viikonloppu pääsee kunnolla käyntiin, niin ajattelin salilla tehdä jonkun  koko kropan treenin kun jäänyt treenit tältä viikolta kokonaan tekemättä. Ainoastaan koiria olen lenkittänyt ja sitäkin jaksamisen mukaan ja pakosti vähän sen ylikin, ne kun ei kysy olenko mä kipee vaan tarvitsevat kunnon aktivoinnin joka päivä.

Ajattelin tehä kyykyn, penkin ja suorin jaloin vedon, voi olla et sjmv menee aika pienillä painoilla kun kyykyn teen ensin. Mulla kyykky asento aika leveä, joten ottaa sekin jo perseeseen ja takareisiin kivasti.
Lisäks jos sais tehtyä ylätaljaa, olkapäitä ja vatsoja ainakin. Täytyy vähän kattoo paljon tohon menee aikaa sitten et kerkeekö jotain muuta. Ojentajat nyt tulee penkissä mukaan ja haukat ylätaljassa, jos ei niitä erikseen ehdi tekeen.

Hyvää viikonloppua mikäli joku sattuu mun postauksia lukasemaan :)

2 kommenttia:

  1. Mäkään en oo vielä päässyt treenaamaan sairastelun jälkeen.. Ei vaan oo ollu motivaatiota taikka ylipäätään halua. Huomenna sitten. =)

    VastaaPoista