sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Treeniohjelmaa!!

Ajattelin tähän laittaa minkälaista ohjelmaa tällä hetkellä teen ja minkälaisis painois treeni tällä hetkellä liikkuu!

Olen treenannu kunnolla nyt n.1,5v, sitä ennen n. ½vuotta varmaan salilla jotain heilumista ettei oikeen ollu selkeitä tavotteita yms. Oikeestaan nyt viimesen puolen vuoden aikana mulle on selkiytyny se et haluan treenata nimenomaan voimatreeniä eikä ulkonäköpainotteista treeniä (fitness, kiinteytyminen, bodaus).
Erittäin mielelläni toki ottaisin kiinteän kropan sekä isot lihakset kyllä :D (plus et isot lihakset = paljon voimaa) mut treeniohjelman ja jokasen toiston taustalla ei ole se kiinteä kroppa vaan VAHVA kroppa.

Voimanostoon kuuluu siis kyykky (ass to the grass-tyyliin, eli ei mitään niijailua vaan polvet yli 90asteen kulmaan ala-asennossa), penkkipunnerrus ja maastaveto. (googleta jos et tiedä x) )

Kisoissa, joihin siis JOSKUS HAMASSA TULEVAISUUDESSA KUN KEHTAAN niin aion osallistua, niin otetaan ykköset näistä kaikista. Jokainen kilpailee omassa painoluokassaan.

Mun painoluokka on siinä 60kg hujakoilla, mun normaalipaino ilman erityisempää bulkkausta tai toisaalta nälkälakkoa on 60-62kg..? Plus miinus yks kilo suuntaan tai toiseen. Mun pituus on 170cm.

Elikkäs mun treeniohjelma tällä hetkellä on venäläinen voimaohjelma joka koostuu 9:n viikon treeneistä, en muista mones viikko mulla on nyt menossa oisko 6s tai jotain (tosin oon siis nyt ollu kipeenä pari pv)
Treenipäiviä mulla on viikossa kolme, joka voimatreenissä riittää hyvin. Lihasryhmät saa aikaa palautua ja kerätä voimia seuraavaa koitosta varten :) Painot ja sarjat on ohjelmaa tehtäessä kyykyssä, penkissä ja maastavedossa määritelty valmiiksi ja tähän mennessä ne on aina tullu!! :))

MA
kevyt kyykky (joka tässä ohjelmassa on läpi treenin 60kg:lla 6 x 2)
raskas penkki (viimeisin treeni mulla oli 47,5kg:lla 4 x 4)
ojentajat, 2-3 eri liikettä eri pituisilla sarjoilla, fiiliksen mukaan
vatsat, jos ei aika lopu kesken :D

KE
maastaveto (viimeisin treeni 85kg:lla 5 x 5, ens viikolla pitäs tulla 90kg:lla 4 x 4!!)
kulmasoutu (joka on mun säälittävän heikko kohta)
ylätalja eri kahvoilla (joka on myös mun säälittävän heikko kohta!!!)
vatsat taas kerran jos kerkiää!! :D

PE
raskas kyykky (viimeisin treeni olisko ollu 65 vai 67,5kg:lla 5 x 5)
kevyt penkki (tässä ohjelmassa aina 42,5kg:lla 6 x 2)
olkapäät, 2-3 eri liikettä, sarjat ja toistot vaihtelee
ja taas sama juttu niiden vatsojen suhteen :D

Pyrin siis tekemään vatsat joka viikko VÄHINTÄÄN kerran, parhaimmillaan 3x vko kuitenkin.

Ja mikäli joku on jaksanut lukea näin pitkälle, niin YKKÖSET!
Yks päivä tässä kokeilin kesken ohjelman kyykyssä ykköstä (vaikka nii ei nyt varsinaisesti olis pitänyt tehdä :D) ja otin suht kevyesti 80kg.
Maastavedossa  olen ottanut joskus viimeisen vuoden sisällä 100kg mut se jostain syystä alkoi sen jälkeen takkuamaan. Varmaan edelleen otan kyllä saman mut ei oo kyllä pahemmin edennyt! :( Jospa tämän ohjelman myötä nousis...
Penkissä en tiedä. Olen ottanu 50kg:lla kakkosen (eli kaks toistoa) mut siit on aikaa ja treeni menny eteenpäin. Sen suhteen odottelen innolla :) Meinaan yläkroppa on mun heikko kohta ja varsinkin omasta mielestä toi penkki! Nyt on sentään ees treeni alkanu kulkee sen osalta hyvin, vaikka edelleen on ihan säälittävän pienet painot! :D (42,5-50kg sarjapainoina :D)

Että sellasta! Huh! En ees yhtään kuvaa jaksanu laittaa mikä keventäis tätä supertekstiä mut ehkä joku jaksoi kuitenki lukee :D

2 kommenttia: