keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Takaisin arkeen :)

Tallinnan reissu oli ihana :) Meitä oli 5 pariskuntaa reissussa, K:n kavereita joista en tuntenu puoliakaan etukäteen, mut tosi helppo oli tutustua ja kaikki oli mukavia (mulla on aina kauheita ennakkoluuloja ihmisistä ja sosiaalisista tilanteista :D)
Ja tietty oli rentouttavaa olla ilman koiria kokonaista kaksi päivää! Ne on ihania, mut niissä on paljon vastuuta ja hommaa. Ei voi vaan mennä ja tehdä mitä sattuu huvittamaan kun karvakorvat pitää ruokkia, ulkoiluttaa ja aktivoida.

Ennen viikonloppuvapaata perjantaina kävin sitte tekemässä suurinpiirtein koko viikon treenin yhdellä kertaa, kun en viime viikolla muuten sairastamisen takia päässyt. Siitä jouduinki sitten Tallinnassa kärsimään, meinaa mun kropassa ei ollu varmaan ainuttakaan lihasta joka ei olis sunnuntaihin mennessä sattunut. Lauantain shoppailujen ja kapakkakierroksen jälkeen sunnuntai aamuna hotellin aamupalalla kävelin jo ku ankka, oli hiukka tehokas treeni vissiin takareisille.

Perjantaina tein siis:
Kyykky 50kg tangossa x10, 55kg 3 x 10
Penkki oli jotain säälittävää, jalat meni kyykyssä niin tärinään etten saanut penkkiin mitään pitoa! joten ei siitä sen enempää :D Tein siis penkin kuitenkin...
Suorin jaloin veto kunnon venytyksellä (tää oli se joka kostautui :D)
18kg, 22kg, 24kg:n käsipainoilla kymppejä, 24kg käsipainoilla 3 x 10
Hämähäkkipunnerruksia (miesten punnerruksia mis otetaan vatsat myös käyttöön) 10-15 toiston sarjoja
Pystysoutu 12kg kuulalla 3 x 12
Vatsarutistuksia tyyny rullalla selän alla, ylävartaloa ja persettä maasta ylös nostellen, en muista toistoja

Eli aikas pitkä treeni tuli tehtyä ja olinkin sen jälkeen niin poikki, tai oikeestaan jo treenin aikana, et meinas laatta lentää ja taju lähteä. Eli tosi terveellistä jumppailua flunssan jälkeen, apua :D
Tosta kyykystä oli myös video jota en osaa siirtää feissistä tänne. :/ On hyvä välillä pyytää K:ta videoimaan, niin näkee mitä parannettavaa tekniikassa on. Mulla kallistuu helposti kyykky eteenpäin, mut ei näköjään yhtään niin pahasti mitä luulin!

Eilen aloitin uuden treeniviikon, en palaa vielä tällä viikolla siihen voimaohjelmaan vaan jumppailen vielä jotain kun täytyy ensin palautua tauosta.

Eilisen treeni:
Penkki 40kg 3 x 8 (ei varmistajaa)
Kyykky 60kg 3 x 6
Askelkyykkyjä jumppailuna 10kg käsipainot kädessä olikohan 2 x 16 vuorojaloin
Punnerruksia (miesten) 1 x 15, 2 x 12
Supersarjana ojentajapunnerruksia 3 x 10 ja ojentajat taljassa köydellä 15-20kg 8-12 toistoa aina tohon perään
Samat vatsarutistukset kuin pe, 3 x 12, kahdessa viimesessä sarjassa 5kg lisäpaino

Että sellasta! Huomenna taas selkäpäivä salilla. En osaa sanoa vielä mitä teen kun en nyt tällä viikolla noudata sitä ohjelmaa. Maastaveto joka tapauksessa, kulmasoutu, ylätalja ja haukat.

Koirien kanssa tullu lenkkeiltyä nyt aika paljon silleen et ne on yhdessä ja lenkit sen takia olleet vähän lyhyempiä. Yleisesti ottaen yritän kyllä antaa isolle koiralle enemmän liikuntaa koska se jaksaa ja nauttii siitä niin suunnattomasti. Pennun kanssa ei saisi kovin pitkiä lenkkejä tehdä ettei luusto ja nivelet kärsi, nehän muotoutuu vielä. Eikä hän sinne lenkille varsinaisesti hingu varsinkaan kylmällä tai sateella, Bellan kanssa yhdessä kulkee kyllä mielellään, onhan se hänen "isosisko" :) <3
Energiaa Nekullakin on kyllä vaikka muille jakaa, jos ei ulkona väsytä sitä niin meillä tuhoutuu kyllä sohvat ja kaikki muu mahdollinen. Yksin ollessaan on koiraportin takana keittiössä, jossa saa sallittua pureskeltavaa eikä siellä ole oikeen mitään tuhottavaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti