lauantai 11. helmikuuta 2012

4 h unta!!

Yks yövuoro kolmesta takana ja 4h unilla pitäs jaksaa seuraavaan. Ei meinaa nukuta enää vähääkään joten turha siellä sängyssä on pyöriä.

Treeni on tällä hetkellä pienellä tauolla kun sain töistä flunssanpoikasen. Pari päivää ollu heikko olo mut viimeistään tiistaina palaan salille koska nyt jo paljon parempi olo! Koiran kans toivottavasti ehdin tänään jo lenkille koska mua ahdistaa heti jos en ole päivään pariin liikkunut! Oikeen tuntuu et kroppa saa sätkyn jos ei pääse purkaa energiaa. Plus et söin koko viime yön töissä kaikkea erittäin terveellistä kuten lettuja ja jäätelöä ja vähän sipsejä x) Läskiahdistus. Ja tod näk aijon tehdä sen myös kahtena seuraavana yönä koska ei ole muutakaan tekemistä.
Katon just samalla MusicTV:ltä I used to be fat ohjelmaa x) Vitsi ku joku vetäis mullekki tollasia hikitreenejä! Tällä hetkellä en voi kuitenkaan laihduttaa, koska...

...Treenaan salilla 9-viikkoista voimaohjelmaa jonka päätteeksi pitäis ottaa uudet ykköset penkistä, kyykystä ja maastavedosta (voimanosto siis rakentuu näiden ympärille) ja jos nyt pudotan painoa niin se saattaa alentaa mun tuloksia. Pitää myös syödä kokoajan tukevasti, koska salilla ei saa olla heikko olo, silloin rauta ei nouse.
Eli just nyt mun pitää vaan tyytyä olemaan pikkusen läski :) Kunhan saan uudet personal recordit niin voin taas vähän pudottaa painoo :)
Siihen asti pukeudun siis pinkkiin haalariini. Joka peittää kaiken <3

Ja äsken söin just aamupalaksi broileri-aurajuustopastaa. Niin herkullista (ja niin täynnä kaloreita!!) pakko jakaa resepti:
- täysjyväpastaa tai proteiinipastaa
- dolmio classico (vai mikä lieneekään pastakastikepurkki, family size!)
- broilerisuikaleita tai jauhelihaa n.500g
- kokonainen (!!!) aurajuusto tai aurajuusto gold

Keitä erillisessä kattilassa pastat, sen verran kuin haluat.. ite pistän kastikkeeseen verraten aika vähän pastaa...
Paista broileri/ jauheliha pannulla tai kattilassa + mausta (lähinnä suolalla ja esim grillimausteella)
Lisää lihan sekaan dolmio ja se kokonainen aurajuusto, sekoittele miedolla lämpötilalla niin että juusto sulaa kokonaan. Annostele n. 1,5dl valmista pastaa ja reilusti kastiketta!! Nam!! Mut ei laihduttajille :))

Nyt CupSolo kahvia naamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti