tiistai 14. helmikuuta 2012

Huomenna salille!

Lopultakin. Terve olen ollut jo monta päivää mut parempi ottaa varman päälle plus et tää pennun hankinta viivästytti salille pääsemistä vähän. Mut eise mitään! Olin joka tapaukses ajatellu pitää välillä kevyen viikon ettei kroppa mee tukkoon, no täst tuliki sit taukoviikko. Huomenna olis maastaveto ja se suoraan sanoen pelottaa :D

Olen ihan masiksessa. Harkitsin jo muuttaa blogin kuvaustakin. Juttelin tänään mun siskonpojan liikunnanopen kanssa (ystävänpäivän ulkoilutapahtumassa, missä oli tosi kivaa lasten kanssa luistella btw :)), joka valmentaa myös yleisurheilijoita. Mun treenipainot on ihan vauvapainoja!! yyh olen surkea ja heikko ja tosi nolo kun edes kuvittelenkin osallistuvani joskus johonkin kisoihin! Ei ainakaan vitsi kymmeneen vuoteen. No, tähdätään sitten vaikka kisoihin in 10 years time. :D Tai sit musta vaan ei tuu koskaan vahvaa :(

No, koiranpennun hankinnasta voisin kertoa. Bella, meidän "vanha" koira, otti sen alkuun tosi hyvin vastaan. Oltiinkin että mitä ihmettä, menikö tää näin helposti. Ne leikki yhdessä ja Bella ihmetteli uutta kaveria. Ensimmäisen puol tuntia. Sen jälkeen pentu olis voinu lähteä Bellan puolesta omaan kotiinsa. No Bella näytti Nekulle kaapin paikan pari kertaa mutta on hyväksynyt sen jo aika hyvin laumaan ja ottaa itse kontaktia ja pyytää leikkimään. Ne on tosi söpöjä yhdessä ja enimmäkseen stressi on ohi :) Se ei tappanut sitä! :D Jee.

Olen syöny tosi heikosti viime päivät ku olen stressannu niin paljon. Nukkunu olen aivan laittoman vähän. Hauska nähdä miten se vaikuttaa huomiseen treeniin. En jaksa just nyt laittaa kuvia enkä kirjottaa enempää koska sielt alko leffa telkust just.
Maybe later :)

4 kommenttia:

 1. Hei, minkälaiset painot tuonne kisoihin on tavoitteena ja millaiset sulla on nyt? :)

  VastaaPoista
 2. Noista mun tämänhetkisistä painoista on tossa mun edellisessä tekstissä. Mä en itseasias tiedä minkälaiset niitten pitäis olla, koska raaka voimanostoa kisaa niin harva nainen. Nekin melkeen ketkä kisaa voimanostoa niin on varustenostajia ja varustenosto taas ei kiinnosta mua. Ollaan miehen kanssa yritetty ettiä naisten raakatuloksia netistä mut niitä löytyy tosi vähän.

  VastaaPoista
 3. Kyykky mulla on ihan hyvä (80kg), maastaveto pitäs saada nousee johonki 120kg ja penkki ehkä 60kg:een... Huhu... :D

  VastaaPoista
 4. okei, no on siitä kovasti tavotetta sit ;D

  VastaaPoista