torstai 21. kesäkuuta 2012

Juhannus??

Tääl ollaan taas kipeenä :(

Eilen aamulla heräsin kurkku karheena ja nenää kutitti. Luulin et olen saanu vaan liikaa koirankarvoja hengitysteihini :D Väärin. Jouduin lähtee salilta aikaisemmin kotiin kun olo oli ihan puolikuntoinen :( Puuh, ehinkin tässä viikon treenata kunnolla...

Tässä kuitenki tunnelmia maanantain jalkatreenistä, joka oli mahtava!!! Olin sunnuntaina tehny takareidet joten targettina oli lähinnä etureidet. Parasta oli, että alaselkä ei vaivannut ennenkuin vasta lopputreenistä kun koitin tehdä kylkiä!

Salille lähdössä :)

Tein etukyykyssä 4 x 10, painoa tangossa oli vain 40kg kun taukoa jalkapäivästä 2vko :/

Annoin K:n vetää mulle tappotreenin kyykkyjen jälkeen: hack-kyykyssä 5 x 15 minuutin palautuksilla :D Ilman taukoja toistojen aikana. Voin kertoa että mun aerobisella kunnolla ei painoja kelkan lisäks tarvinnu laittaa juurikaan :D Ai kauheeta. Makasin aina sen minuutin palautuksen selälläni penkissä ja sain noi toistot rutistettua kasaan lähinnä tahdonvoimalla. Jos Suurin Pudottaja-paksukaiset pystyy treenaamaan tähän tyyliin, niin kyllä pystyn mäkin!!! JA hitto se tuntu hyvältä...aina sarjan jälkeen ;)
Lopuks tein vielä reidenojennuksia ja pari sarjaa kylkiä taljassa, mut se alko tuntua jo ilkeelle alaselässä. Joten reilu tunnin treeni sai riittää tällä kertaa. Vatsoja en tehny ku oli vielä sunnuntaista kipeet.
Eilen sitte oli rinta-olkapää-ojentaja-päivä, sain tehtyä pääliikkeet jotakuinki kunnialla, mut apuliike-kietoa tehdessäni totesin et ei tässä oo mitään järkeä ja lähin kotiin. Iltaan mennessä olikin sitten jo kuumetta :(
En malta odottaa että pääsen taas salille toivon mukaan mahdollisimman pian! Mun motivaatio olis nyt taas ihan katossa :)



Hyvää Juhannusta kaikille, me vietetään sitä varmaan ihan omassa pihassa tällä kertaa. Viimeset kolme vuotta onkin menny Juhannukset töissä, yleensä yövuorossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti